Γεύση Φυσική...

Γεύση Ελληνική...

Τι είναι το Herbal Tea

 • Με γνώμονα τον σεβασμό στις ανάγκες και τις συνήθειες του σύγχρονου καταναλωτή δημιουργήσαμε ένα νέο και παράλληλα καινοτόμο προϊόν με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα.
 • Το Herbal Tea (Τσάι Βοτάνων) είναι το πρώτο ελληνικό φυσικό τσάι φτιαγμένο κατά 100% από βότανα της ελληνικής γης και περιέχει Στέβια. Ο πρωτοποριακός και μοναδικός αυτός συνδυασμός βοτάνων συνέβαλε στη δημιουργία ενός προϊόντος με ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Τι προσφέρει

 • Πρωταρχικό μέλημα για το Herbal Tea είναι να προσφέρει στον καταναλωτή υγεία και απόλαυση σε ένα μπουκάλι, συμβάλλοντας, έτσι, στη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής του.
 • Η διαφοροποίηση και η καινοτομία του Herbal Tea έγκειται στο ότι διαθέτει πλούσια και ιδιαίτερη γεύση, υπέροχο άρωμα, χωρίς να περιέχει ζάχαρη, καφεΐνη, τεχνητές γλυκαντικές ύλες και χρωστικές ουσίες.

Μερικά από τα φυτικά εκχυλίσματα που περιέχει και ιδιότητες τους :

 • Τσάι του βουνού: Τονωτικό του σώματος και του εγκεφάλου, κάνει καλό στην αρτηριοσκλήρωση, τον πονοκέφαλο και συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την χαλάρωση του νευρικού συστήματος.
 • Μηδική: Φυτό με πλούσιο βιταμινικό περιεχόμενο, υποστηρικτικό του ανοσοποιητικού συστήματος και αποτοξινωτικό για το συκώτι.
 • Μαραθόσπορο: Διουρητικό, χωνευτικό, βοηθάει στο αδυνάτισμα.
 • Λουίζα: Καταπολεμά την αϋπνία που προέρχεται από νευρική κούραση, διώχνει τον πονοκέφαλο και  βοηθά στο αδυνάτισμα, την αποτοξίνωση και την αποβολή περιττών υγρών και κυτταρίτιδας.
 • Ιβίσκος : O ιβίσκος ενδείκνυται για τους υπέρβαρους με πρόβλημα δυσκοιλιότητας και αυξημένων λιπιδίων. Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες λόγω της περιεκτικότητάς του σε βιταμίνη C. Δρα ως αγγειοδιασταλτικό, βοηθά στις καρδιαγγειακές παθήσεις και στον έλεγχο των επιπέδων χοληστερόλης. Βοηθά στη θεραπεία της υψηλής πίεσης στο αίμα και τις ηπατικές διαταραχές. Ενδείκνυται για αδυνάτισμα.

Με 0 Θερμίδες «Περιέχει γλυκαντική ΣΤΕΒΙΑ»
Το Herbal Tea περιέχει 100% γλυκαντική φυσικής προέλευσης από το φυτό Στέβια. Οι φυσικές γλυκαντικές ουσίες, που εμπεριέχονται στα φύλλα της Στέβιας, όπως η ρεμπαουδιοσίδη, την καθιστούν 60-80 φορές πιο γλυκιά από την κοινή ζάχαρη και το τελικό προϊόν της, που αποτελεί εκχύλισμα του φυτού, είναι έως και 300 φορές γλυκύτερο.
Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι η Στέβια είναι η μόνη φυσική γλυκαντική ουσία με μηδέν θερμίδες, μηδέν υδατάνθρακες, μηδέν γλυκαιμικό δείκτη (G.I.) και μηδέν γλυκαιμικό φορτίο (G.L.), με αποτέλεσμα να μην αποδίδει θερμίδες στον ανθρώπινο οργανισμό και παράλληλα να καθίσταται κατάλληλο για όλους όσοι, για οποιονδήποτε λόγο, πρέπει να αποφεύγουν την κατανάλωση ζάχαρης.
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ

  • Το Herbal Tea δεν καταναλώνεται μόνο το καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα. Μπορείς να το πάρεις στο σπίτι, να το ζεστάνεις σε ένα μπρίκι και να το απολαύσεις ζεστό ρόφημα χωρίς να χάσει καμιά από τις ευεργετικές του ιδιότητες.

  Υγιεινή απόλαυση με άρωμα Ελλάδας σε ένα μπουκάλι!

   

   

top